tirsdag 23. januar 2018

Mascot omformer

Vil ha en bra kjøleboks til turbruk, men vil samtidig ikke bruke hele feriebudsjettet. En sammenleggbar kasse liter med en foldbar kjølebag som du kan ta ut av. Kjøleboks Propan, 12V, 230V. Her vil du finne matbokser og kjølebokser til oppbevaring av mat.


Kan vel lage plass til et 12v batteri og drifte den noen timer på det :) hmmm var ikke dumt dette.

Har også en kjøleboks som tar både 230v og . Liten KjøLeboks kan være innredet denne måten i samsvar med ofte. Det er ideelt hvis kjøleboksen ikke har noen nettstrømstilkobling, men du vil . En kompakt og effektiv kjøleboks for gass eller elektrisk drift i bilen eller båten, hjemme og på hytta. DOMETIC COOLFREEZE CFX 65WPORTABEL KJØLEBOKS En kraftig og.


Boksen har plass til tolitersflasker, har . C under omgivelsestemperatur.

Bruk propan ute, 12V i bilen og propan eller 230V på hytta og hjemme. Skal på dagers motorsykkelløp snart, og trenger nok en ny kjøleboks slik at jeg får ett par kalde øl på kvelden. Den gamle jeg har nå klarer å . Polarys er termoelektriske kjølebokser av høy kvalitet som bruker både 12V sigarettenner og standard strømnett for å kunne brukes i alle situasjoner. Adapter til kjøleboks Adapter til 12V kjøleboks eller andre produkter som bruker 12V sigarettenner som strømkilde.


Omformer fra 230V til 12V. Termoelektrisk kjøleboks som også kan stilles inn til å holde maten varm. Integrert 230V PSU og 12V sigarettkontakt. Bruk gass ute, 12V i bilen og 230V hjemme!


Svært kompakt og portabel - Effektiv . Produkter för dig som gillar friluftsliv och camping. Utrustning för dig som vandrar, övernattar och lagar mat i naturen. Prisvärda campingtillbehör för alla behov.


Perfekt kjøleboks for langtur! Kablingen er knotete å pakke inn og ut, men den har støpsel til både 12V og 230V , og det gjør at det er lett å ta .

Du kan bla i bildene med piltastene på . Fungerer med V, 2V og . Hos Hyttespesialisten finner du en rekke kjølebokser og frysebokser egnet for drift med volt, 2volt, gass, eller en. Du har funnet drømmeplassen for oppholdet, men det er ikke tilgjengelig med kjøretøyet, og det finnes ikke strøm heller. Ingen grunn til bekymring, . Carbest kompressor kjøleboks er med sitt smale design perfekt . Elektrisk kjøleboks for både. BRUKERVEILEDNING Viktig: les denne brukerveiledningen nøye før utstyret settes i drift.


Passer perfekt i både bilen og huset. Cuisine er en kompakt og effektiv kjøleboks på liter for gass, volt eller 2volt! Dometic CFX-kjøleboks.


Leveres med ledning med kontakt for sigarettenneruttak. Den sterke skumkjerneisoleringen holder mat og drikke kaldt. Meget høy kvalitet, kjøler opp til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg