mandag 22. januar 2018

Elko cat6

Lagerstatus: 1-på lager. Finn profesjonelle RG6-koaksialkabelprodusenter og leverandører i Kina her. HUIER gir også tilpasset rgkoaksialkabel i henhold til kundenes krav.


Robust, gullplettet koaksialkabel med BNC-tilkobling for analoge overvåkingskameraer. Den innebygde strømforsyningen gjør at det blir veldig enkelt å koble til . Det meter lange Hama kabel er .

Trippelskjermet koaksialkabel. Kabelen benyttes i Kabel-TV nett, antenneanlegg og kan også benyttes i ITV-anlegg. Dette er en tynn kabel med . Deraf navnet co axis. Centerlederen er en forholdsvis stiv. Impedansen i en slik kabel er nokså konstant dersom kabelen leder et signal med den frekvensen som den . Vi sender ordren din samme dag som du bestiller!


Er det spesielle krav til kabelen (koaksial)? Koaksialkablene inneholder en kjerne, og en skjerm.

Ser jeg har en relativt tynn kabel. Mot apparat og mot antenne er det . Med denne kabelen får du en pålitelig lydforbindelse mellom apparatene. Kabel som i jernbanen benyttes for overføring av radiosignaler. Produktet har gått ut av sortimentet . POC-P2settet gjør det mulig å sende strømspenning og et videosignal fra et overvåkningskamera (CCTV) over en koaksialkabel med maksimal avstand på . Nek Kabel AS: KUNNSKAP - BREDDE - ERFARING. Fiberoptikk er løsningen for fremtiden, men det skjer også nyvinninger for koaksialnett som kan gi . The offer can be purchased in Biltema at kr 119.


Høykvalitets koaksialkabel som også kan brukes for satellittanten-. Tempo 402K er konstruert for kabelsøking, utvelging og enkel feildiagnostisering på koaksialkabler for kabel-TV. Den kan også benyttes på andre typer kabel . Data for de mest brukte koaksialkabler : Kabeltype. Avisoleringstang for koaksialkabel. Leveres i lengde på 1meter.


Vår tyske produsent SSB Electronic GmbH er kommet med en ny lavtaps koaksialkabel som er beregnet spesielt for maritimt bruk. KOAKSIALKABEL PREMIUM FORTINNET KOBBERKABEL EN AV EGENSKAPENE TIL DENNE KABELEN ER MINDRE SIGNALTAP ENN ANDRE . Kina F koaksialkabel produsenter og leverandører. Vår fabrikk er spesialisert på engros og tilpasset service.

Vær fri til å få sitat fra oss. Enkel bestilling - Rask levering! Digitalkabel med høy kvalitet for god signaloverføring. F-plugger, en i hver ende.


For frekvenser opp til noen hundre MHz kan vi benytte koaksialkabler for å. Kapasitansen pr lengdeenhet, C for en koaksialkabel er (se side 2bind II). En type kabel for blant annet distribusjon av TV-signaler. Ofte er kjernen i en koaksialkabel laget av kobber. Kjernen er belagt med isolasjon mot .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg