mandag 8. januar 2018

Adapter stikkontakt

Ikke reis uten adapter ! Med det rette reiseadapteret kan du bruke de elektriske apparatene dine over alt i verden. Velg modellen som passer best i land du skal. Belkin reiseadapter Alt du trenger å vite om internasjonale stikkontakter og reiseadaptere.


Universal reiseadapter - Hama universal reiseadapter sørger for at du kan bruke elektronikken din i land med andre stikkontakter enn det du er vant til.

Har du husket adapter til stedet du skal? Vi har laget en oversikt slik at du kan sjekke hva slags type stikkontakt og strømnivå din destinasjon har. Med elektrisk betjening oppnås den høyeste betjeningskomfort. Med VELUX INTEGRA kan du enkelt programmere vinduer og gardiner til åpne og lukke til . Her på siden finner du . Det er viktig å vite nøyaktig hvilken stikkontakt de bruker og hva spenningsnivået er i landet du reiser til, så sørg for at tar med deg riktig . Du kan bruke vanlig (norsk) eller adapter.


Enkelt og smart, bare skru denne enheten til E27-kontakten.

Fint å ha med på reise, . Usb- Adapter til Stikkontakt. USB- ADAPTER FRTIL VEGGUTTAK. Demontér den tredje pinnen, de to andre passer rett i norske kontakter. Britiske kontakter er laget slik at den tredje pinnen åpner opp hullene til . Er det noen som kan fortelle hvilke butikker, om noen, som selger strømadaptere . Strøm, volt og adapteroversikt for hele verden.


Artikler, reiseinfo, billige flybilletter, hoteller, leiebil og mye mer kan du ordne på ferieguiden. Du trenger adapter til britisk 3-pins stikkontakt , og disse er normalt tilgjengelige i butikker. Høytids- og helligdager. Denne adapteren gjør at du kan bruke norske, jordede stikkontakter i Storbritannia.


Kan brukes på alle apparater med USB. Er du usikker på om du trenger en adapter til ferien, og i så fall hvilken? Irlan Kypros, Gibraltar og Malta, som har en helt annen stikkontakt.


Jeg har lett litt rundt på nettsidene til diverse butikker som selger adaptere og slikt , men har hittil bare funnet adaptere for å plugge norsk . SKROSS Country adapter UK Country adapter UK fra SKROSS er den perfekte. Sammenlign tilbud på Adapter stikkontakt i kategorien Elektromateriell fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar .

Sammenlign priser og læs anmeldelser af Adapter - Stikkontakt El-Artikler. Klik her og find den bedste pris nu! Kanal GK komplett stikkontakt trippel modul OBO. Kjøp SKROSS ADAPTER USA. Det er få ting som er like ergelige å oppdage som å skulle lade kameraet, mobilen eller bruke hårføner eller barbermaskin for så å oppdage at . Norges raskeste nettbutikk!


Det går helt fint med norske apparater i Tsjekkia, ihvertfall det reisende flest tar med seg som laptoper, mobiltelefoner osv. Click here to view the new policy. We use cookies to enhance your experience.


By continuing to visit and use . Kjøp Adapter stikkontakt på Kelkoo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg