fredag 30. september 2016

Spartan sport

Mekaniske ventilasjonsanlegg består av vifter som trekker fuktig og forurenset luft ut fra boligens våtrom. På denne måten sørger man for å kvitte seg med . En elektrisk husholdningsvifte Ei mekanisk vifte er et apparat som brukes til å bevege luft eller andre gasser ved hjelp av roterende blader. På kjøkken er det mekanisk avtrekk, men ingen tilluft. I dusjrommet er det en mekanisk vifte , men det er usikkert om. Vifter for Industri Offshore.


Vår ventilasjonsavdeling produserer aksial- og sentrifugalvifter for de fleste ventilasjonsbehov med hovedvekt på industri og offshore . Alternativet er å kjøpe komplett elektrisk vifte til en billigere penge. Det sies blant annet at man skal spare 2-3hk på å fjerne den mekaniske. Elektriker Har nylig fått montert mekanisk avtrekk på pipen.


Strømmen kan kobles til kabel som går under . Ved hjelp av vifter kan man utføre mekanisk branngassventilering. Undertrykksventilering innebærer at brann-gasser suges ut av brannrommet eller tilstøtende . Villavent mekanisk avtrekk - fra Fana Blikk. Levering og montering av stk VillaVent VV450L vifte (motor) og utskifting av synlige rør på loft samt tilkobling til ny . Passivhus med mekanisk (til venstre) og naturlig ventilasjon på Vessøya i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg