mandag 5. september 2016

Bosch lr2

Kapp- og gjæringssag Bosch GCM GDL professionalVinkelsliper batteri 1mm . Sagen gir pene og presise snitt, og motoren virker kraftig. Her oppgir produsenten antall watt på motoren , men det er mye mer som spiller inn . Ved krenging og dreiing av sagbladet skal motoren være slått av. Børstene i motoren må sjekkes jevnlig og skiftes ut ved behov.


Har en motor fra ei gjerdesag som skal på en kompressor.

Hvordan skal den kobles, det er så mange ledninger:) Det satt jo . Enten det er batteridrevet skrumaskin, borhammer eller bordsirkelsag: Her finner du riktig reservedel til alle elektroverktøy – kvalitetsdeler i nøyaktig utførelse . Leveres med ø 2mm sagblad. Går det å koble om motoren til trefas-230volt ? Byggsag som egner seg utmerket til hus og hyttebygging, renoveringsarbeider, og der plassen er begrenset. Motor : 3-fas: 4kW 230V Motorturtall: 2. Ur-maskinen, og verktøy nummer én på norske bygg.


Kraftoverføring motor -sagblad via kilereim.

En ideell sag til alle byggeplasser. Den er delbar og derfor enkel å transportere. Faste stopp i svingskiven i de mest brukte vinklene 0°-45°-90°. A 3-fas 230V 9A 3-fas 400V 5A Termovakt i motor Overføringer: 1-fas . Brakettene monteres i flg.


Dette er en allround sag med spesielt. Motoren er forsterket, og bremsen sitter i motoren. Et godt tilpasset tilleggsutstyr utvider sagens kapasitet betraktelig. Ta kontakt for pris på langtidsleie.


Anbefales med kvadrat 20m kabel for å utnytte full effekt av motor. Klikk på et bilde for mer . Styreskinne og rulleanlegg. KAPP-, GJÆR OG KLØYVSAG.


Med innebygd linjelaser sørger de nye kapp- og gjerdesagene fra Makita for at kappingen blir presist utført. Med tre nye modeller i ulike motor - og vektklasser . Følger med rullebord på en side. Noe slarkete ophheng, så presisjon er ikke 1.

Avsuget har motorer , og har tønne for oppsamling. Kraftig motor som tåler lange driftsperioder. Fokus på skandinavisk design krydret med litt glam fra Italia og USA i medium- til high end segmentet.


Spindeldiameter mm, elektrisk motor kW. Rullebord til sagen inkl. Kompakt byggsag, til kapp, klyv . Gjerdesagen 8byggsag. Kjempegod industri gjerdesag fra AS Nor-Metal. Saga er opphengt i et hengsel, og ei kraftig fjær sørger for at den . Oversikt over fiskebåtens kvoter, fangst og posisjon.


Stikksag eller sirkelsag, her viser vi deg hvilken sag som skal brukes til hva. Kappsager Metabo - Høy kvalitet, pålitelig og holdbar. Finn informasjon nå på det profesjonelle elverktøysortiment fra Metabo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg