onsdag 31. oktober 2018

Skjule ledninger tv

TV med subwoofer og surroundly og kanskje et musikkanlegg. Det er enklest å skjule kabler og ledninger i smale kabelskjulere av. Velger du å ofre litt mer tid og penger, kan du skjule ledningene ganske elegant. Det er ikke særlig pent når kabler synes og alt man ser foran TV -en er rot.


Mannen min har en drøss med modem og bokser, og ledninger ligger overalt. Et vanlig problem for mange når det kommer til interiør og styling, er å skjule. Det er ingen tvil om at ledninger til pc, tv – og til og med vegglamper, er sårt på . Har fundert på dette i en måned nå, og har lyst til å gjøre noe med det i kveld. TV og Sonos ser jævlig ut, der de henger på veggen med . Skjuler grenuttak, tilkoble.


Få orden i strømkablene bak tv -apparatet eller datamaskinen ved å bunte dem samm. En stor, svart tv og tunge høyttalere og lange ledninger harmonerer dårlig med en lys og stilig innredning. Her får du eksperttipsene til hvordan . Flate TV -er skal etter manges mening henge på veggen. Men hva gjør vi med kablene? Jeg skal henge en TV på veggen og vurderer å trekke kablene.


Her er det snakk om å skjule strømkabelen til TVen gjennom et rør i veggen. Kanalen er meget enkel å montere med de medfølgende festeklips. Skal henge opp en flat- tv (LE-40M61).


Hvordan skjule kablene best mulig? Flat- tv - skjule ledninger - Side - AVForum 12. Flere resultater fra avforum.


Lurer på om jeg skal legge opp til å skjule kablene til TVen på veggen. Problemet er at jeg ikke vet hvilken TV jeg skal ha eller helt eksakt hvor . Kan males eller dekkes med tapet for å matche. Og ledningsrotet under skrivebordet, rundt PC-en, bak TV -en og ved. Estetisk løsning som enkelt skjuler alle ledninger og kabler. UPPLEVA er navnet på fjernsyn og.


GODE LYSFORHOLD: En QLED- TV gir like bra bilde i både mørke og. For skjule ledningene i veggen, er det ndvendig bryte sin integritet, og som ofte ikke vil gjre, Bak TV -apparatet er ogs akkumulert mange . Installere flat TV og skjule ledningene i veggen kan være lett eller. TV -skjermen for å skjule kontaktene og ledningene på skjermen. Bak TV -benken skjuler vi ledninger fra TV , dekoder, høyttalere, spillkonsoller, Apple TV og kanskje en bærbar PC.


Trenger hjelp til å få skjult ledninger ved TVen. At sofaen plasseres foran løse ledninger , tepper over hakk i parketten og at stygge rør langs veggen skjules av møbler. Jeg har akkurat kjpt meg en philips led smart tv og prver koble til wiien, men skjermen blir bare gr og hvit og skurrete. Mia drømte om en bedre (og smukkere) tv -løsning i stuen.


Er det noen her skjule. Fjernsynet har også en grim ledning , som Sidsel skjuler med en ekstra lille kasse . For med nylanseringen Uppleva segler de nå også TV -er, med smart- funksjonalitet. Disse fordømrade ledningene , det er ingen som vil se dem, påpeker . Om du vil ha ledningene ut av syne finnes det flere enkle måter å skjule dem på. Disse skjuler ledningene dine og ser fine ut. I tillegg er det bra at de.


Denne kan være grei å henge på skrivebordet eller bak tv -benken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg