tirsdag 19. juni 2018

Støpsel adapter

Ikke reis uten adapter ! Med det rette reiseadapteret kan du bruke de elektriske apparatene dine over alt i verden. Velg modellen som passer best i land du skal. Hama universal reiseadapter sørger for at du kan bruke elektronikken din i land med andre stikkontakter enn det du er vant til.


Universal adapter for støpsel. Du kan kjøpe USB-strømadaptere, universaladaptere, strømomformere, adaptere som har flere internasjonale støpsel , trådløse adaptere , .

Kun beregnet for reiser og ikke . Finn ut hva slags støpsel de har der du skal. Nomaden hjelper deg å finne riktig adapter. Denne adapteren gjør at du kan bruke norske, jordede stikkontakter i Storbritannia. Har en radio med britisk støpsel som jeg gjerne skulle brukt.


Noen som vet hvor jeg kan finne adapter ? Stikkontakter og støpsler er utformet for å møte en eller flere standarder for sikkerhet og. Stabling av adaptere (engelsk: adapter stacking) vil si å sette en . Tilgangen på strøm og det å kunne lade opp elektrisk utstyr er noe som tas forgitt, og man tenker kanskje ikke over at det er andre støpsler eller .

Her får du en oversikt over hvilke populære ferieland du må ha med strømadapter til, og hva du bør gjøre hvis du har glemt den hjemme. Informasjon om støpsler , kontaktet og strømspenning i Reykjavik. Vil ditt elektroniske utstyr fungere på Island? Elektriske apparater bruker støpsler med to runde kontaktpinner.


Enkelte hotell låner ut adaptere. Forretninger for elektrisk utstyr i Oslo selger vanligvis ikke . Jeg har lett litt rundt på nettsidene til diverse butikker som selger adaptere og slikt , men har hittil bare funnet adaptere for å plugge norsk . Er du usikker på om du trenger en adapter til ferien, og i så fall hvilken? All-in-One reiseadapter gjør at du kan benytte dine elektriske produkter i alle verdens land.


Beskrivelse:Reiseadapter Funksjoner - 2-pinners plugg adapt. Detaljer: Artikkelen ble skrevet den , i kategorien Generelt. Emner: adapter , kontakter, nederlan stikkontakt, støpsel , strømuttak, vekselstrøm . Funksjon: Posisjon , stopp, blink, stel og tåkeposisjon (venstre side). En annen nyttig funksjon er at USB 2. NY adapter overgang US til EU plugg USA til norsk støpsel. CEEhunn og schuko hann.


Dette er ikke akkurat store utgiften, du kan eksempelvis kjøpe . Wonpro reiseadapter, overgang fra utenlandsk til norsk støpsel.

Noen stikkontakt-typer brukes i store deler av geografiske regioner. En europeisk stikkontakt er vanligvis type C, engelske stikkontakter er type . Strøm, volt og adapteroversikt for hele verden. Artikler, reiseinfo, billige flybilletter, hoteller, leiebil og mye mer kan du ordne på ferieguiden. Strøm AS leverer adapter til Schuko- støpsel 16a.


Klikk her for mer informasjon. Liten og kompakt reiseadapter - fra amerikansk til europeisk kontakt. Norges raskeste nettbutikk! Støpsel 2-pol m adapter , Stickpropp 2-pol.


Europris - Mer til overs. Ujordet reiseadapter for å koble til norsk utstyr med eurokontakt i USA, Japan og Sør-Amerika.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg