tirsdag 11. juli 2017

Vinsj 230

Elektrisk vinsj 1–fas 230V Svero. Egnet for trekk (ikke løft). Utstyrt med kulelager på. Denne vinsj leveres i kapasitet 25 3og 5kg. Wire lengde på henholdsvis 3 og meter.

En vinsj er ypperlig for opptrekk av båt. Levert med mtr kabel til styretablået. Dette er en robust og rask vinsj som egner seg til mange oppgaver som båtopptrekk,. Lengde kontrollkabel meter. Her kan du se vårt utvalg av vinsjer.


Skal bygge meg en krane til å ha på kaien men finner ingen vinsjer som passer. Noen som vet hvor de selger? Har ein 230V vinsj tilgjengelig som eg får kjøpt til ok pris.

Den treng noko puss, men eg lurer på om nokon her klarar å rekne ut ca trekkraft på . Total lengde fra oppheng vinsj ned til bryter på tablå er ca 8m. Erstatningsartikler, reservedeler og tilbehør kan fremdeles være tilgjengelig for produktet. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Gode tips til en rimelig modell 230V 1-fas elektrisk trekkvinsj for båtoppsett.


En slik ny vinsj vurderes som alternativ til å få bygget om en eldre, . Medfølgende fjernkontroll har nødstopp. V el- vinsjer , trekkraft opp til 2. Jeg har kjøpt meg en 12V vinsj , som jeg ikke har tenkt å montere på bil, men bruke. Det lureste hadde sikkert vært å kjøpe en vinsj som er beregnet for 230V. Vinsjer og tilhengerutstyr.


Styres ved hjelp av fjernkontroll med kabel. Løftekapasitet enkeltspenn: 3kg Løftekap. Ser for meg at en el-vinsj er beste vegen å gå her.


Den er veldig kompakt slått sammen, med en . Med vinsj går hele operasjonen lettere, raskere og tryggere.

BGU vinsjer - for effektiv tømmerbehandling! KSS 3vedmaskin - med kløver ( 230V ) og kjedesag. Ledning med stikkontakt, 1-fase, 2V. Ved hjelp av ekstra krok som festes i dekselet kan kapasiteten fordobles.


Selskapet eig spesialutrusta båtar og ein eigenutvikla . Forlengelse for KSW-E-serien Capstan- vinsj. Konstruert for vertikal løfting,. Praktisk vinsj med fjernkontroll. Hvorfor er utvalget i 12V vinsjer så mye større og rimeligere en 230V ? Strømforbruk 12v, Ampere, 13 2, 420. Bjelkedimensjonen må være i samsvar med avstanden fra vinsj til hengsel og med lasten som skal heises.


ELEKTRISK VINSJ KDJ450D Volt. Bredden på hengeren er 230cm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg