tirsdag 28. juni 2016

Elko bunnlast

DL-bunnlast til dimmer. Bunnlasten kobles i parallell med lasten. Dimming av lysrør krever generelt at det benyttes ohmsk bunnlast, men det. Sales Product Hierarchy: 1- 2ELKO RS EFFEKTREGULATORER B . Den enkleste løsning er da å montere en bunnlast. ELKO har et stort utvalg av dimmere som fungerer godt mot LED.


Det som er spesielt med ELKO sitt produktspekter er at det er veldig bredt. I andre tilfeller kreves det bunnlast , forklarer Eklind. Hei jeg lurte på om det er normalt at elko sin bunnlast skal bli så varm?


Den skal ligge oppi ein spottkasse, men den blir så varm jeg ikkje klarer . Lysstyrkeregulatorene passer inn i standard veggbokser og i alle ELKO kombinasjonsplater. FORhØyNINgSKAPPER Med forhøyningskapper kan alle typer innfelte produkter monteres åpent, dvs rett på vegg. De fins for 1-enheter, og i ulike . Jeg må da selvsagt ha en bunnlast på hver dimmer.


Personlig betaler jeg ikke 60kr for en elko bunnlast som egentlig består av en . ELKO er derfor et produkt av norske erfaringer i strømlinjet kontakt. Dersom de ikke får nok bunnlast , flimrer de. Elko plus ramme hull alu. RSer det tradisjonelle designet ELKO er kjent for, og som de aller.


Brytere og stikkontakter fra ELKO er et sikkert og trygt valg. Separat bunnlast må tilkobles. Den store dimmer- og trafokatalogen - Planhandel. Ved dimming av lysrør må bunnlast benyttes.


Lysrør med elektronisk forkobling: 26x36W, 54x18W, 16x58W, 26x24W. Triac-dimmer for glødelys- og halogenlaster. Innfelt med trykkbryter.


Dimmeren har også justeringsmuligheter for bunnlast og fin tuning. ELKO 3GLED er en dimmer spesielt utviklet for LED og lave laster. Tradisjonelle dimmere for 230V lys trenger bunnlast.


Bypass ( bunnlast ) gjør det mulig å dimme lyskilder med et minimalt . Nøtter - Altshop er en av norges største nettbutikker på helseprodukter. Klikk her for å se vårt utvalg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg