tirsdag 17. mai 2016

Rele 230v

Vi leverer vifter for korntransport, lufting, utlufting. Mange av våre produkter benyttes også innenfor industri for transport og lagring av forskjellige typer . Stiftelsen Norsk Industriarbeidermuseum består av konsoliderte museum, Norsk Industriarbeidermuseum, Tinn Museum, Rjukanbanen, Heddal Bygdetun og . Løsningen heter SkyBladeFan, og er store, sakteroterende vifter som flytter. Varmen som stiger til taket vil med en slik vifte , flyttes ned til gulvet igjen hvor de .

Vi vifter med sprakerane våre og ønsker alle kunder en god jul! Automasjon betyr mindre avfall og bedre prosesstyring. Danfoss AC drives håndterer de vanligste bussprotokollene i industrien og integreres sømløst i det totale . Hvordan velge riktig vifte ? Det finnes utrolig mange vifter å velge mellom idag.


Med så mange valg kan det være vanskelig å vite og forstå hvilken type som . Selskapet har produsert vifter , spjeld og lyddempere både for prosessindustri, maritim- og offshore industri. I dag produserer bedriften vifter.

Alternativene for masselager . Over prosent av Pillers sentrifugalvifter er spesialbygd etter våre kunders spesifikasjoner og ønsker. Hos Elektroimportøren finner du et stort utvalg av varmevifter til privat og industri , varmluftsvifter og byggvarme! Finn din neste Frico varmevifte hos oss! Parlock har års erfaring med å finne riktig vifte til kunde.


Jack Larsen fra:GK Inneklima under montering av vifte på Veas. Takvifter brukes først og fremst for å utjevne temperaturen i lokaler hvor det høyt under taket f. Liten og kompakt, ekstremt robust og har unik kraft ved bruk av turbo viftebladteknologi. Lettest og kraftigst i sin klasse!


Ren pustende luft er grunnleggende for enhver arbeidsplass. I metallbearbeidingsindustrien forårsaker imidlertid materialbehandling ofte . Bærbar industrivifte med kanister med fleksibel 6m kanal og mannhulladapter. Kanister har hurtigkobling for vifte.


For utlufting av mannhull, med system som . Ventistål beregner og leverer vifter for alle formål. AXC kanalvifter for sirkulære kanaler, er all-round vifter som kan benyttes til.

Vifte Hallifax Fan Type ORB Prod. Vær oppmerksom på at PC-produktene på webshop ikke er komplette. I ypperlig stan fas 2volt Oppgitt pris eksklusiv mva.


Vi har produkter fra Kiekens, fra Holland Dette er robuste produkter. Disse lager, vakuumanlegg, filteranlegg og industristøvsugerer Er også å . Vi kan luft og lufttransport! Vi har vifter til bolig, industri , tunnel og mange andre områder. Automatikk for regulering av vifter avhengig av motortype.


Elektronisk hastighetsregulering av vifter med FC- eller EC- motorer . Stort utvalg av kompakte, middels store vifter som er enkle å bruke, designet for bruk med Nedermans avtrekksprodukter. ITEK har siden stiftelsen tidlig på 90-tallet, levert lufttekniske og miljøvennlige systemløsninger til norsk produksjons- og . Dette bladet gir bakgrunn for å velge støysvake og energivennlige viftesystemer i industri - og næringsbygg. Bladet tar for seg regelverk, kritiske punkter i . Transport viftene sikre god utskifting av luften.


Spesielt egnet for tørking av vegger, tak og . Rustfrie Svenskproduserte sentrifugalvifter fra Elektrofläkt. Alle viftene kan fås i et syrefaste materiale, rustfritt materiale eller på kun de delene som berøres av . Utstyrt med trinnløs termostat, og effektvelger - enten kun vifte , halv effekt eller full effekt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg