mandag 14. mars 2016

Elvinsj 12 v

Ikke for vertikale løft. Bruksanvisninger og dokumenter. For montering på jeep, SUV, pickup, 4-hjuls terrengmotorsykkel m. Motordrevet inn- og utmating. Utstyrt med kobling, noe som gjør det . Champion el-vinsj 12v til de fleste formål høy kvalitet, enkel å installere, tar opp lite plass, og har mange. Vi forhandler kun manuelle kvalitetsvinsjer fra AL-KO og . Kobling gir mulighet til å frikoble og dra ut vaieren for hånd.


Noe gikk galt under søket. Vennligst prøv det samme søket på nytt. Frikoblingsbar vaiertrommel. El-vinsj 12V med wire og krok 9kg. V el-vinsj med wire og krok. Wire 4mm x meter med krok. Effektiv dragkapacitet: 9kg. Tehollinen vetokyky: 9kg. Volt V Stål vire 15mx4mm.


Horn Gamma elvinsj for bil og ATV V. Monteringssett for 12V tilhengervinsjPasser tilhenger med el-vinsj Passer både ATV -hengere og båthengere. Batterikassen monteres på eller ved vinsjtårn. Suurin vetokyky: 9kg. For fast montering på motorkjøretøy, tilhengere, båthengere etc.


Bekvem og letthåndterlig elvinsj for vinsjing av båter, kjøretøy som har kjørt seg fast etc. Innovativ produktutvikling sammen med dyktige . Er på utkikk etter en omformer fra 2til 12V den er tenkt benyttet til en 12V. Leveres med fjernkontroll og kabel. Syntetisk trekkline 5mm x 14M. Reb ARMORTEK 6mm x 12m med krog og kovs.


Denne drives av 12V ja, dvs et helt vanlig batteri. Om det batteriet så igjen er koblet til båtens motor spiller ingen rolle. Alle ekkolodd kan brukes . Vinsch för tillfällig montering på bil, pickup, släp eller via en medföljande platta för fasthakning på dragkrok.


Har motordriven in och utmatning. Vinsj med festebrakett og batteri 12V. Driftsspenning: volt. V 100AH batt og trådløs fjernkontroll. Självsugande upp till 1. För periodiskt användande.


Da har du vel kansje flaks om en elvinsj virker også. Jeg har eget naust (båthus) med skinnegang, egen båtvogn og el. I helgen som gikk tok jeg opp båten. V og 230V Gassalarm visto de turismo na china. Teleskopmast Entry, kompletsett.


Hurtig montert industri radiostyring 8MHz, kanal til elvinsj.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg