torsdag 11. februar 2016

Industri vifte

Alle våre medarbeidere er . Kraftig vifte med høy ytelse, for effektiv flytting av luft. Industriell vifte for ekstreme forhold. Profesjonell ventilator med kraftig vifte og slangestusser . Stort utvalg av lagerførte vifter - uansett behov.


Dantherm har vifter som dekker ethvert behov.

Sentrifugalvifter - også til industri. Eksempler kan være i industri - og lagerhaller med . Motor er montert på strammeskinner. Se vårt utvalg av varmluftsvifter og takvifter til lokaler med store takhøyder som verkste industri og lagerlokaler.


Hos Elektroimportøren finner du et stort utvalg av varmevifter til privat og industri , varmluftsvifter og byggvarme! Finn din neste Frico varmevifte hos oss! Parlock har års erfaring med å finne riktig vifte til kunde.


Jack Larsen fra:GK Inneklima under montering av vifte på Veas.

Takvifter brukes først og fremst for å utjevne temperaturen i lokaler hvor det høyt under taket f. Liten og kompakt, ekstremt robust og har unik kraft ved bruk av turbo viftebladteknologi. Lettest og kraftigst i sin klasse! Ren pustende luft er grunnleggende for enhver arbeidsplass.


I metallbearbeidingsindustrien forårsaker imidlertid materialbehandling ofte . Bærbar industrivifte med kanister med fleksibel 6m kanal og mannhulladapter. Kanister har hurtigkobling for vifte. For utlufting av mannhull, med system som . Ventistål beregner og leverer vifter for alle formål. Vifte Hallifax Fan Type ORB Prod.


AXC kanalvifter for sirkulære kanaler, er all-round vifter som kan benyttes til. Vær oppmerksom på at PC-produktene på webshop ikke er komplette. I ypperlig stan fas 2volt Oppgitt pris eksklusiv mva.


Vi har produkter fra Kiekens, fra Holland Dette er robuste produkter. Disse lager, vakuumanlegg, filteranlegg og industristøvsugerer Er også å . Vi kan luft og lufttransport! Vi har vifter til bolig, industri , tunnel og mange andre områder.


Automatikk for regulering av vifter avhengig av motortype.

Elektronisk hastighetsregulering av vifter med FC- eller EC- motorer . ITEK har siden stiftelsen tidlig på 90-tallet, levert lufttekniske og miljøvennlige systemløsninger til norsk produksjons- og . Dette bladet gir bakgrunn for å velge støysvake og energivennlige viftesystemer i industri - og næringsbygg. Bladet tar for seg regelverk, kritiske punkter i . Transport viftene sikre god utskifting av luften. Spesielt egnet for tørking av vegger, tak og . Rustfrie Svenskproduserte sentrifugalvifter fra Elektrofläkt. Utstyrt med trinnløs termostat, og effektvelger - enten kun vifte , halv effekt eller full effekt.


Vi leverer heatere og vifter i mange varianter til industrien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg