fredag 22. januar 2016

Mtouch

Jeg har alltid vært sikker på at jakt fra båt med elektrisk motor var forbudt, helt til samtlige fra elgjaktlaget, som også er ivrige gås- og . Det er grunn til å tro at el - motorer på sikt blir langt vanligere på snøscootere, ATV, vannscootere, store og små båter. Elektriske båtmotorer vil i . Min båt er fot og veier 210kg pluss motor og utstyr. Slike batterier egner seg dårlig til elektriske motorer.


På Øyungen og Riasten er det lov å bruke bensinmotor med maks hk.

På sjøen kan du bruke både robåt, seilbåt og motorbåt. Dette er en allemannsrett. For kortere ti inntil timer, kan du dra båten opp . Coupé E-power är en ny Nimbus motorbåt med elmotor.


Båten är oerhört tyst och det mest ”iöronfallande” ljudet under färd är vågskvalpet . Hanse 3med el - motor montert på roret. Ved tillegging og avgang kan båten bevege seg parallelt med bryggen, noe som særlig i sterk vind . Norges ledende innen fiske, jakt, friluftsliv og camping. Hvor er det tillatt med motorbåt og vannscooter?

Her kan el - motor benyttes. Gränö 7ME, a Modular Electric Motorboat for tomorrow. Author: Micael Palmgren . Trolig er det verdens raskeste el - båt.


Det var ganske så heftig å trekke vannski med denne båten. Motoren gir cirka samme effekt som en . Av Lars Kristian Larsen Den nye motoren gjør at også større båter nå kan. Jeg ønsker å konvertere min displacement båt på fot til elektrisk. Vanlig diesel motor i denne båten er til hk, men du oppnår av . El motor til båt selges. Med eller uten stor batteribank.


Regler elmotor ferskvann? Jeg trenger rå innspill og hjelp til elbåtprosjekt. Seilbåt med el - motor ? Flere resultater fra elbilforum. Foredrag for Nordiska Båtrådet holdt av Henrik Torgersen fra Norsk.


Den nye el - motoren utviklet i Tyskland kan revolusjonere motorisert fremdrift av seilbåter. Til båten har jeg maritmgummien med 2t 5hk og kommer ikke til å bytte til el - motor før den motoren evt. Men da blir nok el - motoren tatt i .

Den har en skyvekraft på pound og en . Rimelige el - motorer for saltvann. Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka. NJFF Østfold ba på sist landsmøte om at NJFF skulle jobbe for at motorferdselloven endres, slik at el - motor på båt blir tillatt på innsjøer som er . ALTERNATIV STRØMKILDE: I stedet for reservetank kan snekka med el - motor utstyres med strømaggregat.


Når den alternative strømkilden . Bestillingshjelp av Minn Kota El - motorer KLIKK HER!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg