torsdag 12. november 2015

Epj standard

I mange Traxxas RTR-bilsett følger det med 12V sigarettenner-lader. Tekniske data: Input: 12V DC. Beskyttelses innpakning. Innspenning må være mer enn 3V . Denne enheten lader opp bærbare pc-er, .

Trenger ein omformar 230V AC til 12V DC som gjer 30A ut på 12V sida. For til V DC-omforming. Strømuttak: A kontinuerlig. Velegnet for tilkobling av f. Har kjøpt meg en slik omformer , fra 12V til 220V, til å ha i bilen. Det jeg lurer på er hvor mye man kan ha på en slik greie?


Bør man holde seg til en ting, . Spenningsomformer -2V med USB utgang.

Kraftpakke med nettprioritering. Tilkobles 2V og tar automatisk strøm fra nettet ved tilgang. DC DC- omformer som omformer et V-uttak (mm) til et V-uttak (mm). Inngangsspenning: 20–V (DC).


Utgangsspenning: V (DC). Inverter Sinus 12V 600W. Benyttes også til mange andre mindre applikasjoner der man trenger 12VDC fra 230VAC – f. Sammenlign priser og læs anmeldelser af omformer Lamper. Klik her og find den bedste pris nu!


Vi sender ordren din samme dag som du bestiller! BRS Justerbar stepdown DC- DC omformer. DEFA PowerSystems MultiCharger 1x12A. Omformer V - V (20A). Din personlige leverandør av LED belysning!


En kraftig omformer med modifisert sinuskurve. Jeg har behov for volt strøm til elektrisk varmete hanskefór. Tenker meg å koble til batteriet og så via en omformer.

Adaptere og omformere - Eludstyr - Autoudstyr - kæmpe udvalg i biludstyr og biltilbehør - Alt til din bil - samlet ét. Bruk av dokumentasjonen. Foreliggende versjon av dokumentasjonen er originalutførelsen. Rattmerket galvanisk omformer for DC-DC.


Benyttes på Icom GM6og GM8på 12V anlegg for påkrevet galvanisk skille. Vi har et stort udvalg af inverter til både privat og professionelt brug. Gjennom leveranser til alle typer kunder, fra hobby fiskeren, lystbåt eieren, fiskeren, fraktbåt rederen til offshore har Brommeland Elektronikk AS bred erfaring for . Smart-In omformere er designet og utviklet av NDS, og er produsert av høyeste kvalitet som lever opp til kundens forventninger. Det er et godt valg hvis du vil koble til en V-komfortenhet til et V-batteri i kjøretøyet. For sensitive elektroniske enheter, kan du bruke en omformer med . Har selv standard omformeren, men syntes den lyser veldig svakt, lite spenning ut bak.


Er på utkikk etter en omformer fra 2til 12V den er tenkt benyttet til en 12V vinsj, så må tåle min effekt på 500W ish. De fleste omformere jeg .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg