mandag 7. september 2015

Bosch laser avstandsmåler

Vi hjelper deg å velge lasermåler - blant varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker. Måler rask avstan areal, og volum. NB: Utvalget kan variere i enkelte butikker.


Verdens minste digitale avstandsmåler: PLR 15. GLM Professional ◾Indirekte høydemåling.

Med et knappertykk kan du måle avstander opptil m. En elektronisk laseravstandsmåler har etter hvert havnet i et. En avstandsmåler med laserteknologi som måler strekninger og avstander meget nøyaktig. Intuitiv håndtering takket være enkel én-knapp-betjening. I tillegg har den en ekstra smart funksjon.


Les mer om hva vi mener om den. Lengder og avstander på opptil . Bosch laseravstandsmåler GLM 40.

Digital laseravstandsmåler Zamo. Avstandsmåler Bluetooth, Horisontal laserlinje , Veggmonterbar, Stativfeste mm m. Liten og kompakt laser avstandsmåler med enkel betjening som viser lengde, areal og volum. Minnefunksjonen gir enkel tilgang til de ti siste målingene. Skal knote ned noen ord om denne lille laseren. Rask, nøyaktig avstandsmåling med laser for avstander på opptil meter.


Leica Disto D1laseravstandsmåler. Kompakt og brukervennlig avstandsmåler med intuitiv énknappsfunksjon, lettavleselig bakgrunnsbelyst skjerm og et format som gjør at den passer i . Perioderabatt er tilgjengelig. Den smarte løsningen for måling og dokumentasjon. Velg datoer for å se totalpris. Mottaker Krysslaser med PC-tilkobling Limit.


Rask og effektiv dataoverføring . LASERAVSTANDSMÅLER GLM 1C. Det er bare å trykke på en knapp og måle. Høyteknologiløsning for komfortabel måling. Norges ledende byggevarehus.


Ski Bygg har alt innen trelast, byggevarer, maling, interiør, verktøy, gulv, ba dører, kjøkken og hvitevarer.

Din nettbutikk for engroshandel av alt innen el-materiell, batterier, industrikontaker m. Den gode nyheten er at avstandsmålere med laser , ofte kalt. Heldekkende softgrip-beskyttelse for lang levetid. Enkel betjening takket være . Integreret helningsmåler 3grader, automatisk opplyst flippdisplay.


Forfatter: Corinna Thiel Publisert: 27. Finner du ikke den manualen du leter . Til gjengjeld er de små . Lagerført: Abildsø Storo Vækerø. Robust konstruksjon med IP for krevende byggearbeider. Laser avstandsmåleren anvendes for hurtig og nøyaktig måling av avstand.


Enheten er kompakt og enkel å betjene. Nøyaktig måling av strekninger og avstander med laserteknologi. Liten, kompakt og hendig - passer perfekt . Logg inn for å behandle ønskeliste Logg inn for å . Kategori, Verktøy for elektrisk testing.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg