torsdag 23. juli 2015

Varmeflytter vifte

En europeisk stikkontakt er vanligvis type C, engelske stikkontakter er type . Finn ut mer om hvilken strømadapter, strømledning samt hvilket støpsel som leveres sammen med den bærbare Macen. Strøm, volt og adapteroversikt for hele verden. Artikler, reiseinfo, billige flybilletter, hoteller, leiebil og mye mer kan du ordne på ferieguiden. Strøm AS leverer adapter til Schuko- støpsel 16a. Klikk her for mer informasjon.


Liten og kompakt reiseadapter - fra amerikansk til europeisk kontakt. Europris - Mer til overs. Norges raskeste nettbutikk! Støpsel 2-pol m adapter , Stickpropp 2-pol. Ujordet reiseadapter for å koble til norsk utstyr med eurokontakt i USA, Japan og Sør-Amerika.


Tilgangen på strøm og det å kunne lade opp elektrisk utstyr er noe som tas forgitt, og man tenker kanskje ikke over at det er andre støpsler eller . Her får du en oversikt over hvilke populære ferieland du må ha med strømadapter til, og hva du bør gjøre hvis du har glemt den hjemme. Informasjon om støpsler , kontaktet og strømspenning i Reykjavik. Vil ditt elektroniske utstyr fungere på Island?


Elektriske apparater bruker støpsler med to runde kontaktpinner. Enkelte hotell låner ut adaptere. Forretninger for elektrisk utstyr i Oslo selger vanligvis ikke . Jeg har lett litt rundt på nettsidene til diverse butikker som selger adaptere og slikt , men har hittil bare funnet adaptere for å plugge norsk . Er du usikker på om du trenger en adapter til ferien, og i så fall hvilken?


All-in-One reiseadapter gjør at du kan benytte dine elektriske produkter i alle verdens land. Beskrivelse:Reiseadapter Funksjoner - 2-pinners plugg adapt. Denne adapteren konverterer ikke spenning! Detaljer: Artikkelen ble skrevet den , i kategorien Generelt.


Emner: adapter , kontakter, nederlan stikkontakt, støpsel , strømuttak, vekselstrøm . Funksjon: Posisjon , stopp, blink, stel og tåkeposisjon (venstre side). En annen nyttig funksjon er at USB 2. NY adapter overgang US til EU plugg USA til norsk støpsel. CEEhunn og schuko hann. Dette er ikke akkurat store utgiften, du kan eksempelvis kjøpe . Wonpro reiseadapter, overgang fra utenlandsk til norsk støpsel.


V adapter til CEE kontakt. For å koble til vanlig 220V til. Ser litt ulik info her om lading på vanlig Schuko i Danmark hva angår type støpsel , jording og behov for adapter. Hvordan er det så med frekvens og strømspenning i Paris og Frankrike?


Noen som vet noe om dette . Vil du trenge en adapter for å kunne bruke dine elektroniske produkter? Har arvet en gammel platespiller med ujordet støpsel. Drei pilmarkeringen på adapteren til støpselet som brukes i landet der du befinner deg. Stikk adapteren inn i stikkontakten. Koble til det elektriske apparatet.


Kompakt utførelse som gir sikker kontakt. V nettspenning via ledningen og støpselet. Dimensjoner: 98x50x78mm. Adapter CEE kontakt og Schuko støpsel - Plast, blå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg