fredag 5. juni 2015

Kjølebag 220v

Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Her presenterer vi et utvalg av kjølebokser og kjølebager i forskjellige størrelser og modeller. Noen egner seg aller best til bruk ute i hagen eller på grillfesten, . Med en kjøleboks i bilen kan du alltid frakte med deg kjølevarer og kald drikke uten at det blir ødelagt av varmen. BilXtra har flere forskjellige typer kjølebokser,.


Boksen har plass til tolitersflasker, har . En kjøleboks som holder mat og drikke kald kan være din beste venn på glovarme sommerdager. Vi har testet fem ulike modeller. Kjøleboks DOMETIC CoolBox CF-4 Ltr.


Giostyle kjøleboks Fiesta lys blå. Adapter til kjøleboks Adapter til 12V kjøleboks eller andre produkter som bruker 12V sigarettenner som strømkilde. Omformer fra 230V til 12V. Produkter för dig som gillar friluftsliv och camping. Utrustning för dig som vandrar, övernattar och lagar mat i naturen.


Prisvärda campingtillbehör för alla behov. En kompakt og effektiv kjøleboks for gass eller elektrisk drift i bilen eller båten, hjemme og på hytta. Mangler: 220v Stor kjøleboks. Stor og romslig kjøleboks til bilen, båten, campingvogn eller hytta. Kjøler ned inntil -grader under omgivelsestemperaturen.


Kraftig bærehåndtak, integrerte. Idèell for båtliv, camping, biltur og fritid. Før det hadde vi en kjølebag av 20mm isopor med en tyn plastduk utenpå. Om den kjøler bedre på 220v enn på 12v skal jeg ikke uttale meg . Jeg lurer på om det er noen som har forslag til en kjølebag hvor vifta ikke.


Man kan heller ikke bruke en 220V utgave da disse har ett 220V. Kanskje ein slik kjøleboks kan erstatte isoporkassen. Mobicool kjøleboks U- Uer en rimelig budsjettmodell innen aktiv kjøling og har en kapasitet på liter.


Kan brukes på volt tilkobling eller på . HØYTEKNOLOGISK KJØLEBOKS FOR UNIVERSELL BRUK Dometic CoolFreeze CFX-65W er en kraftig kjøleboks for kjøling eller frysing. Meget prisgunstig passiv kjøleboks med god kjøleevne. Plass til stående liters. Biltema har 220V til 12V adapter for kjølebokser til sympatisk pris (mener det var 19-). Bodø Caravan - Inntak strøm utvendig 220V Hvit 100x100mm - Hvit F6.


Får snart by firmabil og litt hissig på ett kjøleskap eller kjøleboks i den. Lar deg bruke enheter med 12v sigarettennerplugg i en 220v stikkontakt. Kjøp kjøleboks hos bmbutikken i . Enkelte busser har også panoramakamera og trådløst internett. Av sikkerhetsmessige årsaker . Fungerte utmerket som bil for fem mann med full oppakking på langtur.


Bryter kjøleskap 220V grønn. Rettstikk 220V hunn CEEkr 60. Støvsuger PowerVac PV100 . Bergen Caravan AS - Uttak TV 12V 220V Kabel TV.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg